tisdag 18 oktober 2011

tävling avgjord

Och jag vet inte vad jag ska säga.
Näh jag väljer nog att inte säga någonting alls. Ibland är det bäst så.

Just nu händer det mycket i runt om kring och i mitt liv. Har en hejdrundans massa val jag måste göra, och inte är det roligt innan de är gjorda. Tänk vad en liten tävling kan sätta igång.

har lite skrovel i halsen så jag ska ta och gå och vila lite och hoppas på att det blir bättre innan mitt afropass!

4 kommentarer:

  1. Deltog också i FF i sept och är nog lika mållös som du är och tror de flesta är det som sett "vinnaren" och känner att det inte gick till riktigt som det borde med röstningen...
    Men men lite synd med det viktigaste är väl att det satte igång både kropp och tankar om förändringar man kan göra i livet!
    Som de sa...det är som melodifestivalen...fel låt vann ;)
    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  2. Jag var en av finalisterna och tycker att röstningen avslutades aningen suspekt. Min sambo satt och skickade röster på söndagmorgon när det helt plötsligt avslutades. Han skämtade och sade att det kanske var någon som höll på att komma ikapp den som de helst såg som vinnaren!? Ja om man skriver på facebook att sista dagen att rösta är imorgon trodde jag och många med mig att det var fram till 12 på kvällen alltså hela söndagen!! Skulle vara intressant och se fördelningen på rösterna!!

    SvaraRadera
  3. Jag kan inte förstå varför vinnaren alls blev uttagen som finalist, eftersom det inte är ett hälsosamt ideal.

    SvaraRadera
  4. Mycket märkligt att avsluta röstningen så brutalt innan utgiven tidpunkt. Men de struntade uppenbarligen i vem som vann, så länge det kom in många "klick" på deras sida så de får annonspengar!. Förstår inte heller hur hon ens kunde komma till final...märkligt som tusan! Vill de ha henne som "vinnare" över ett sunt ideal så är det upp till dem. Såg ju ut som hon skulle svimma på bilderna också som hon drog in magen och halsen...tråkigt slut på en annars bra FF...

    SvaraRadera