söndag 4 september 2011

Gulisfiskgratängis

Det gäller att exprimentera nu när man har ganska lite att röra sig med. Idag har jag gjort två olika sorters fiskgratäng. helt olika varandra men goda ändå. Tänkte dela med mig av första;

Du behöver; 
1 pkt vitfisk 
400 g mini keso
hyffsat mycket broccoli
citronpeppar
curry
torkad citrongräs
salt

börja med att lägga tinad eller färsk broccoli i botten
lägg på fisken och krydda med alla kryddor på båda sidor
Täck fisken med keso och krydda lite till, OBS om man vill. Kan bli lite starkt. 
Skjuss in i ugnen 200 grader i 20-25 min
Ser ungefär lika ut, men här är den klar!
GLÖM INTE när du mäter maten så tar du det överlagret och mäter det som kött och sedan undre (broccolin) som grönsaker.  Servera med bulgur och så blir det lite extra sallad oftast och knäcke bröd!
 Smaklig måltid!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar