måndag 23 maj 2011

Värdig vinnare?

Hej! Nu vet jag inte hur många inspelningar jag gjorde för att få det bra. Men nu struntar jag i detta och här kommer mitt bidrag i diskussionen om vem som är värdig vinnare.
Det var föresten min kära syster som ringde, det behövdes och jag kan säga att min motivation höjdes, tack för att du finns! Nu ska jag skynda till poledancingen för att köra slut på mina vackra elever! 
Yes yes!

4 kommentarer:

  1. SV: Roligt med videoinlägg, det hade jag aldrig vågat :p haha

    Jag skrev ett litet kort inlägg efter mitt långa inlägg där jag skrev att jag tänkt till en ytterligare gång, framför allt på det att folk har olika förutsättningar. Jag skrev även att det som antagligen gjorde att jag kände att jag var tvungen att skriva av mig var att jag blev förvånad och chockad över att folk äter godis/kakor och dylikt när dom är med i detta. Jag vet att det är svårt att stå emot, tro mig jag är inte annorlunda än alla andra. Men det var nog just därför jag skrev av mig, när jag läste om folk som inte hade tagit en kaka utan flera och cider på kvällen, osv...

    Egentligen tror jag inte att det är någon som är med i fitnesfigthen som följer mat- och träningsschemat till 110%, jag tror inte någon klarar det.

    Förövrigt så känns det lite konstigt då jag egentligen inte stött på några svåra problem (under FF), som ställt till det med träning och mat något nämnvärt. Så därför hoppas jag att du har lite fel i att jag inte kommer kunna bemöta kunderna bra, då min absolut högsta dröm är att bli PT :)

    Återigen, väldigt roligt med videoinlägg! Och fortsätt kämpa de sista dagarna nu! :)

    SvaraRadera
  2. Ja jag såg det nu! Ja men du satte igång en tankeställare! Skönt för dig att du inte haft så mycket hinder, vilken lyx! :) Ja nu är det inte många dagar kvar! Kämpa på!

    SvaraRadera
  3. Ja så ser ju hela livet ut, att vi alla har olika förutsättningar, och det är väl lite tur det, för va tråkigt det vore om alla hade det lika :-)
    Jag har tur som har en sambo som tar hand om sina barn varje kväll när jag drar iväg, medan en annan 3 barnsmamma kan ha det skitsvårt att få tiden att räcka till.

    Men sen tror jag det blir ett sånt här "kackel" för att det är så många tjejer med ;-) Den berömda kvinnliga konkurrensen är ju som den är. hihi
    Jag har tillhört den kategorin kvinnor som haft svårt att glädjas med andras framgångar, med detta här har jag ändrat min syn och tycker det är askul att de flesta jag läser hos har fått bra resultat! Det är ju roligare att vara glad liksom :-D

    Ha nu en bra dag! Kul att höra din röst, du har en härlig dialekt må jag säga. hihi

    SvaraRadera
  4. Helt rätt! Det missar man lätt, varför gå och vara bitter för att det går bra för någon annan. Varför inte bara berömma oss och känna att VI gör ett bra jobb!

    Haha, ja min dialekt skiftar i skepnad...:P
    Hoppas du får en bra vecka, skicka lite extra motivation härifrån:)!

    SvaraRadera